သူနာပြုတက္ကသိုလ်-မန္တလေး  နဝမအကြိမ်  မဟာပဋ္ဌာန်းကျမ်းမြတ်ရတွ်ဖတ်ပူဇော်ပွဲ အောင်ပွဲနှင့်  ၂၁ကြိမ်မြောက် ဝါဆိုသင်္ကန်း ဆက်ကပ်လှူဒါန်းပွဲ (၃-၈-၁၉)

Workshop on Interprofessional Education (IPE) For Year 1 Students from Mandalay-Based Universities of Health Sciences ဖွင့်ပွဲအခမ်းအနားအား ၂၁.၅.၂၀၁၉ ရက်နေ့က သူနာပြုတက္ကသိုလ်-မန္တလေး၊ တော်ဝင်ခန်းမတွင် ကျင်းပပြုလုပ်ခဲ့ပါသည်။

International Nurses Day 2019 အခမ်းအနားအား ၁၁.၅.၂၀၁၉ ရက်နေ့ နံနက်(၉)နာရီ အချိန်တွင် သူနာပြုတက္ကသိုလ်-မန္တလေး တော်ဝင်သဇင်ခန်းမတွင် ကျင်းပပြုလုပ်ခဲ့ပါသည်။

သူနာပြုတက္ကသိုလ်-မန္တလေး (၁၈)ကြိမ်မြောက်ဘွဲ့နှင်းသဘင်အခမ်းအနားကို (၉.၂.၂၀၁၉) ရက်နေ့ မန္တလေးတက္ကသိုလ်ဘွဲ့နှင်းသဘင်ခန်းမတွင် ကျင်းပပြုလုပ်ခဲ့ပါသည်။

ပထမနှစ်မောင်မယ်သစ်လွင်များအား ကျန်းမာရေးစစ်ဆေးခြင်း၊ သွေးစစ်ဆေးပေးခြင်းများအား ၁၂.၁.၂၀၁၉ ရက်နေ့ နံနက် (၉)နာရီမှ စတင်ပြီး စစ်ဆေးပေးခဲ့ပါသည်။

နှလုံးသားလှတဲ့ဆရာမလေးရယ် ခေါင်းစဉ်ဖြင့် စာရေးဆရာလင်္ကာရည်ကျော် မှ ၁၈.၁၂.၂၀၁၈ ရက်နေ့ မွန်းလွဲ(၂)နာရီ အချိန်တွင် သူနာပြုတက္ကသိုလ်-မန္တလေး၊ တော်ဝင်သဇင်ခန်းမတွင် ကျင်းပပြုလုပ်ခဲ့ပါသည်။

အဌမအကြိမ် မဟာပဌာန်းရွတ်ဖတ်ပူဇော်ပွဲနှင့် အကြိမ်(၂၀)မြောက်ဝါဆိုသင်္ကန်းဆက်ကပ်လှူဒါန်းပွဲကို သူနာပြုတက္ကသိုလ်-မန္တလေး၊ တော်ဝင်သဇင်ခန်းမတွင် ၂၃.၇.၂၀၁၈ ရက်မှ ၂၅.၇.၂၀၁၈ ရက်နေ့အထိ (၃)ရက်တိုင် ကျင်းပရွတ်ဖတ်ပူဇော်ခဲ့ပါသည်။

More Articles ...

1. အပြည်ပြည်ဆိုင်ရာသူနာပြုများနေ့ ဂုဏ်ပြုအထိမ်းအမှတ်သွေးလှူဒါန်းပွဲ
  2. (၂၀)ကြိမ်မြောက်ဂျူတီကုတ်နှင့်ဦးဆောင်းပေးအပ်ပွဲအခမ်းအနား
  3. တတိယအကြိမ် ရေသဘင်ပွဲတော်
  4. Capacity Building Workshop on Research Ethics & Responsible Conduct of Research
  5. Buddha's Teaching
  6. Two-day CNE Programme for Collaborating between SingHealth and University of Nursing Mandalay
  7. (၇၁)ႏွစ္ေျမာက္ျပည္ေထာင္စုေန႔အထိမ္းအမွတ္ အားကစားေပ်ာ္ပြဲရႊင္ပြဲဆုခ်ီးျမွင့္ပြဲ
  8. (၁၉)ၾကိမ္ေျမာက္ ကထိန္ေအာင္ပြဲ
  9. အဌမအၾကိမ္ျမန္မာ႔ရိုးရာထမနဲထိုးျပိဳင္ပြဲ
  10. (၁၇)ၾကိမ္ေျမာက္ဘြဲ႔ႏွင္းသဘင္ ဂုဏ္ျပဳညစာစားပြဲအခမ္းအနား
  11. (၁၇)ၾကိမ္ေျမာက္ဘြဲ႔ႏွင္းသဘင္အခမ္းအနား
  12. (၁၇)ၾကိမ္ေျမာက္ဘြဲ႔ႏွင္းသဘင္အစမ္းေလ႔ကၽင့္ျခင္းအခမ္းအနား
  13. ၂၀၁၇-၂၀၁၈ပညာသင္ႏွစ္ ေမာင္မယ္သစ္လြင္ၿကိုဆိုပြဲ
  14. Medical Checkup for 1st year BNSc students
  15. ဒီဇင္ဘာလ စုေပါင္းလူထုလမ္းေလၽွာက္ပြဲပါ၀င္ဆင္ႏြဲ
  16. H1N1 Influenza Vaccination to Nursing Students
  17. 4th year BNSc students' Nursing Competation
  18. 3rd year BNSc (Generic) students' Nursing Competation
  19. 2nd year BNSc (Generic) students' Nursing Competation
  20. 1st yr BNSc (Generic) students' Nursing Competation